ВИДЕО: ЛА Клипърс победи шампиона Сан Антонио на старта на плейофите в НБА


ВИДЕО: ЛА Клипърс победи шампиона Сан Антонио на старта на плейофите в НБА
Снимка: Gulliver/Getty images

981 0

Лос Анджелис Клипърс започна с домакинска победа четвъртфиналния плейоф срещу Сан Антонио Спърс в Националната баскетболна асоциация. "Ножиците" се наложиха над миналогодишния шампион със 107-92 в среща, изиграна тази нощ.

Двубоят започна по-добре за Лос Анджелис Клипърс, който натрупа преднина от 12 точки още след края на първата четвърт. Сан Антонио подобри играта си през вторите десет минути и намали пасива си, като в един момент резултатът дори беше равен. Все пак "ножиците" отново взеха аванс, който на почивката беше 6 точки.

След подновяването на играта домакините, основно благодарение на Крис Пол и Блейк Грифин, увеличиха преднината си и преди решителните десет минути тя вече беше 18 точки. Двата тима изиграха оспорвана последна четвърт, която завърши наравно и така Лос Анджелис се поздрави с успеха в срещата.

Най-резултатен по време на първата победа на Клипърс в плейофите на НБА стана Крис Пол, който реализира 32 точки, като добави и 7 борби и 6 асистенции. С дабъл-дабъл от 26 точки и 12 борби е Блейк Грифин. За Сан Антонио Кауай Ленард вкара 18, а Тим Дънкън се отчете с 11 точки и 11 борби.

Вторият мач от плейофната серия е в сряда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички