ВИДЕО: Мемфис изпепелиха Портланд на старта на серията в НБА


ВИДЕО: Мемфис изпепелиха Портланд на старта на серията в НБА

1448 0

Мемфис Гризлис нямаха никаква милост в първия си двубой от плейофите в НБА и удариха със 100:86 гостуващия Портланд Трейлблейзърс.

Домакините, които се класираха 5-и през редовния сезон, но са домакин заради по-добрите си показатели от Лилард и компания, осигуриха победата си още през първото полувреме.

Реализатор №1 на тима - Майк Конли, излезе на паркета с по-голяма обувка на десния си крак заради неприятна контузия в глезена, но поведе своите, завърши мача с 16 точки и в нито един момент не изглеждаше, че контузията му пречи.

Кливланд - Бостън

Неговият заместник Бену Удрих също записа впечатляващ двубой и се отчете с 20 точки и 7 асистенции, като буквално подпали защитата на Портланд, особено през първото полувреме.

Големият проблем на Трейлблейзърс беше в стрелбата, като Лилард (5/21 за 14 точки), Олдридж (13/34 за 32 точки) и компания стреляха едва 33.7% от игра и едва минаха 30% в стрелбата си от тройката.

Разликата стигна 20 точки още през първото полувреме, а в 4-ата част, в която мачът просто се доиграваше, Портланд свалиха изоставането си на 14 точки.

Атланта - Бруклин

Освен Конли и Удрих, с основна заслуга за успеха на "гризлитата" е Марк Гасол, който записа 15 точки, 11 борби, 7 асистенции, 3 чадъра и една открадната топка. Зак Рaндолф също се отчете с дабъл-дабъл - 16 точки и 11 борби.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички