ВИДЕО: Хвърлена от фен монета лиши частично от зрение играч на Фенербахче


ВИДЕО: Хвърлена от фен монета лиши частично от зрение играч на Фенербахче
Снимка: Getty Images

568 0

Ужасяващ инцидент беляза баскетболното дерби между Бешикташ и Фенербахче в събота. Мачът се оказа много напрегнат, което активизира и феновете и така се стигна до хвърляне на монета по защитника на гостите - Ям Мадар.

За съжаление, баскетболистът беше улучен с нея в окото, в резултат на което получи разрез и частична загуба на зрението, съобщава "Basket News".

В случая се наложи намесата на играчите и треньора на "черните орли" - Душан Алимпиевич, който взе микрофона и помоли феновете да се успокоят.

По-късно Мадар се завърна в игра с превръзка на дясната си вежда. Той завърши мача с 5 точки, 3 борби и 1 асистенция. Фенербахче обаче загуби с 68:64.

От клуба излязоха с официално съобщение, в което казват, че играчът е трябвало да се прибере в съблекалнята, но се е върнал за втората част, което се дължи както на намесата на лекарския екип, така и на решимостта му да продължи да играе.

Фенербахче изрази неодобрението си към онези, които допринесоха за ситуацията, и разкритикува организаторите, че са позволили мачът да продължи, въпреки инцидента.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички