ВИДЕО: Атланта излъга Вашингтон след драма в края


ВИДЕО: Атланта излъга Вашингтон след драма в края
Снимка: Gulliver/Getty Images

934 0

Атланта Хоукс записа ценна победа като гост над Вашингтон Уизърдс със 106:101 в среща от плейофите в Националната баскетболна асоциация. "Ястребите" водеха през по-голямата част от мача. Вашингтон бе близо да направи пълен обрат в края, но не успя да го стори. С успеха Атланта изравниха полуфиналната серия на Изток на 2-2 победи. Джон Уол не взе участие в трети пореден мач заради счупена китка.

Двубоят започна равностойно, като след първата част гостите имаха аванс от 3 точки. Те увеличиха преднината си през втората четвърт и на почивката тя беше 10 точки. Третата част завърши при резултат 20:20 и разликата се запази.

Последните десет минути обаче бяха повече от драматични. Вашингтон намали пасива си и се върна в мача. 8 секунди преди края Пол Пиърс стреля от тройката и можеше да изравни резултата, но пропусна и Атланта взе победата.

Най-резултатен за успеха стана Джеф Тийг със своите 26 точки, като той има и 8 асистенции. С 19 точки е Пол Милсап, а Ал Хорфърд записа 18 точки и 10 борби.

Брадли Бийл бе над всички за Вашингтон, като се отчете с 34 точки, 7 асистенции и 6 борби. Пол Пиърс реализира 22 точки.

Следващата среща ще се играе в сряда в Атланта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички