Без Джон Уол Уизърдс паднаха в Атланта (ВИДЕО)


Без Джон Уол Уизърдс паднаха в Атланта (ВИДЕО)

1148 0

Джон Уол получи контузия в китката и пропусна втория двубой на Вашингтон Уизърдс в полуфиналната серия от Източната конференция на НБА срещу Атланта Хоукс и логично резултатът вече е равен - 1:1.

"Ястребите" отново не бяха убедителни, но все пак стигнаха до успех със 106:90, въпреки че в края на третата част резултатът беше равен.

Шрудър и любимецът на българските фенове на баскетбола Перо Антич обаче изиграха силни минути в края на третата и началото на 4-ата част, а тройка 5 минути преди края на мача на Антич "приспа" Уизърдс, които направиха опит да се върнат в мача, но вече беше твърде късно.

Дамари Керъл беше най-резултатен за Атланта с 22 точки, доказвайки че той е най-постоянният играч на тима в плейофите до момента. Пол Милсап обаче блестеше най-ярко на паркета, записвайки 18 точки, 11 борби, 5 асистенции и 4 откраднати топки.

Рамон Сешънс се включи нелошо на мястото на Уол и записа 21 точки, но нападението на Уизърдс изглеждаше предвидимо и мудно. Бийл добави 20 точки към точковия актив на Вашингтон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички