Трипъл-дабъл на Никола Йокич не бе достатъчен за Нъгетс срещу Сънс, Девин Букър и Кевин Дюрант блестят (ВИДЕО)


Трипъл-дабъл на Никола Йокич не бе достатъчен за Нъгетс срещу Сънс, Девин Букър и Кевин Дюрант блестят (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1698 0

Финикс Сънс победи Денвър Нъгетс със 121:114 у дома в щата Аризона и спечели третия мач от сериите между двата тима в плейофите в Западната конференция на НБА, намаляйки изоставането си на 2:1.

Под светлината на прожекторите попаднаха лидерите на "слънцата" - Девин Букър и Кевин Дюрант, отбелязвайки общо 86 точки заедно. Букър се отчете с 47, а Кей Ди добави 39, заедно с 9 бори и 8 асистенции, а никой друг играч на домакините не записа двуцифрен точков актив.

Двукратният носител на наградата "MVP" Никола Йокич се отчете с трипъл-дабъл за Нъгетс. Сърбинът записа 30 точки, 17 борби и 17 асистенции, звездният гард на тима Джамал Мъри се отчете с 32 пункта, а още 21 добави Майкъл Портър-младши.

Следващата среща между двата тима ще се състои в ранните часове на понеделник (8 май) и ще се играе отново във Финикс, преди сериите да се върнат обратно в Денвър.

В другия мач от изминалата вечер Бостън Селтикс успя да победи със 114:102 отборът на Филаделфия 76ърс в полуфиналния мач от плейофите на Изток. С успеха "келтите" взеха преднина от 2:1 в сериите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички