Тотален крах за Сакраменто срещу Хюстън в мач, който Александър Везенков бързо ще иска да забрави (ВИДЕО)


Тотален крах за Сакраменто срещу Хюстън в мач, който Александър Везенков бързо ще иска да забрави (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

10594 0

Сакраменто Кингс претърпя втора поредна загуба в редовния сезон на НБА. "Кралете" бяха победени с 89:107 (19:33, 34:26, 15:12, 21:36 в отделните четвъртини) от Хюстън Рокетс в "Toyota Center" насред щата Тексас, а родният състезател - Александър Везенков, бързо ще иска да забрави за този мач.

Представянето на Везенков и Кингс

Българинът видя сериозен спад в своите минути. Саша записа едва 10 минути от пейката и не успя да вкара нито една точка. В крайна сметка, той завърши с 0/2 изстрела на паркета, 1 борба, 1 открадната топка и 1 чадър. Това бе второто поред колебливо представяне на българина, тъй като той не успя да впечатли и при загубата от Голдън Стейт Уориърс в четвъртък (2 ноември).

Над всички на паркета за "кралете" бе включилият се от пейката Малик Монк, който наниза 18 точки. 13 бяха добавени от Харисън Барнс, а голямата звезда на тима - Домантас Сабонис, се отчете с 11 пункта.

От другата страна, Хюстън имаше цели трима реализатори с над 20 точки. с 26 се отчете Дилън Брукс, а по 21 реализираха Фред ВанВлийт и Джабари Смит-младши.

Двата тима ще се срещнат още веднъж след два дни, на 7 ноември, отново в Тексас в залата "Toyota Center". С поражението Кингс е вече на 12-ата позиция в Западната конференция с 2 победи и 3 поражения. Рокетс е пък точно над "кралете" със същия актив.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Статистиката, представянията и предстоящите мачове на Александър Везенков в Кингс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички