Александър Везенков впечатли на тренировка, малко могат да се похвалят с подобна успеваемост (ВИДЕО)


Александър Везенков впечатли на тренировка, малко могат да се похвалят с подобна успеваемост (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1401 0

Баскетболната ни звезда Александър Везенков впечатли по време на тренировка със своя отбор Сакраменто Кингс. Той успява да се адаптира към в НБА и записва все по-успешни двубои с "кралете".

Впечатлява и на тренировки

Не е тайна, че една от големите му сили е стрелбата от тройката. И именно това доказа за пореден път, след като вкара 11 поредни тройки на тренировка на своя отбор. Видеото бе публикувано в официалния профил на Сакраменто в социалната мрежа "Х".

От началото на сезона Александър Везенков взе участие във всички 4 мача на Сакраменто Кингс, като към този момент има по 7,8 точки и 3 борби на мач за средно 16 прекарани минути на паркета. Той вече игра и срещу баскетболната легенда ЛеБрон Джеймс, като призна, че трудно го е осъзнал дори и по време на двубоя.

реди мача казах, че когато се прибера вкъщи и осъзная, че съм играл срещу ЛеБрон например, това ще е малко като сън. Знаем кои сме ние, както и какво представляват Лейкърс. Опитахме се да бъдем на ниво през всичките 48 минути, включително и в продължението", заяви преди дни националът ни. В последни дни се появи новината, че Сакраменто са взели сърбин, който ще се конкурира със Саша за игрови минути.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички