Тони Дечев: Не бяхме достатъчно агресивни


Тони Дечев: Не бяхме достатъчно агресивни

1222 0

Наставникът на Лукойл Академик Тони Дечев не скри разочарованието си от загубата от Балкан във третия финален мач. Той заяви, че неговият тим не е бил достатъчно агресивен, за да се противопостави на своя съперник.

„Борихме се днес, бяхме подобрили някои от нещата, които ни в предния мач ни куцаха. Днес най-силното оръжие на Балкан беше стрелбата от тройката. Досега поне там ги контролирахме, но днес те имат 12 тройки с много висок процент – това е убийствено. Сред тях имаше и много трудни, и в последна секунда, но това не е оправдание. Не бяхме достатъчно агресивни в нападение, продължаваме в сериите, в които играем, противниковият отбор да изпълнява повече наказателни удари от нас. Това беше една от основните ни задачи днес – да бъдем агресивни, да отиваме на линията, да вкарваме лесни кошове. Просто не ни се получават нещата.", сподели треньорът.

Той коментира и слабото представяне на Дий Браун, който се контузи в първия мач от серията. "Дий Браун не е същият играч, но и предния път казах, че той дава информация, че е добре, не желае да бъде сменян. Той е най-добрият ни играч във всички досегашни мачове и аз разчитам на него. Това е положението с Дий Браун. Предполагам, че проблемът е повече психологически, отколкото физически. Ще го помислим. Имаме един ден да решим какво ще правим. Ако наистина той не е добре, може и да не участва в следващия мач.”, завърши Дечев.

Четвъртият мач от серията ще се изиграе в петък в Ботевград.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички