Тити Папазов пак ще води Левски: Това е, което искат сърцето и душата ми


Тити Папазов пак ще води Левски: Това е, което искат сърцето и душата ми

2824 0

Президентът на баскетболния Левски 2014 Константин Папазов - Тити обяви, че от новия сезон той отново ще води клуба. Преди около две години той "слезе" от сцената, но сега се завръща, като заяви, че това е нещото, което сърцето и душата му искат.

Мануел Марков и Димитър Ангелов, които до сега водиха "сините" ще бъдат помощници на Тити.

"Единствената причина да се върна е, че това искат сърцето и душата ми. Всичко друго са спекулации. Така съм искал, така съм направил. Не ми беше лесно през последните две години, но сега се връщам по-силен. Вече разбрах, че не победите са най-важното.

Надявам се, че с връщането си като треньор ще мога да помогна и за финансирането на отбора за новия сезон. знам, че това, което съдбата ми отне, ще ми го върне в един момент. Аз съм супер амбициозен и смятам, че се връщам по-мъдър от преди. 

В момента в Левски са играчите, които наистина искат да са там. Постепенно ще намерим нови спонсори и ще вдигнем нивото. Бюджетът не е променен, като в момента преговаряме с една от телекомуникационните програми", сподели новият треньор на БК Левски 2014.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички