“Българско баскетболно общество” спечели стрийтбол турнира на Holiday Heroes


“Българско баскетболно общество” спечели стрийтбол турнира на Holiday Heroes
Снимка: Holiday Heroes

1248 0

Тити Папазов, Мануил Марков и Деян Веселинов бяха специални гости на благотворителното събитие от серията „Спортувай с мисия“, което празничните герои организираха в подкрепа на предстоящата си коледна кампания.

Треньорът на младежкия национален отбор по баскетбол до 18 години и на БК „Левски“ – Мануил Марков, лично връчи купата и наградите на шампионите. На второ място се класира отборът на Magic Outdoor, който получи наградите си от водещия на “Събуди се“ по Нова телевизия, Деян Веселинов. Трети остана отборът на Visteon, а след тях се класираха Shönherr, Telenor и Advanced Nutrients. Canyon, STR8, Denim и Leocrema осигуриха подаръчни награди на отборите, които се класираха на първите три места, а любезните домакини от Decathlon осигуриха ваучери за пазаруване на носителите на златните медали.

Тити Папазов беше сред специалните гости, които уважиха събитието, в което шест отбора, представители на социално отговорни компании, се включиха в първия благотворителен турнир по стрийтбол между компании, под мотото „Спортувай с мисия“. Така те помогнаха на каузата на Holiday Heroes, докато играха любимия си спорт. За перфектната спортно-техническа организация се бяха погрижили от Българско баскетболно общество, а Florina и Aladin Foods осигуриха напитки и любимите на всички дюнер сандвичи. От Right Rental пък се погрижиха за удобството на всички фенове на баскетбола и зрители на събитието.

Серията спортни турнири на Holiday Heroes „Спортувай с мисия“ продължава и през месеците октомври и ноември, с турнири по мини футбол (на 15 и 16 октомври), картинг (17 ноември) и тенис (26 ноември). Както досега, с таксата от всички участващи отбори ще се закупят хранителни продукти, с които ще се напълнят празничните пакети за кампания „Коледа 2016“.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички