Тити Папазов има една цел при завръщането си в Левски


Тити Папазов има една цел при завръщането си в Левски
Снимка: БГНЕС

1117 0

Броени часове преди 50-тия си юбилей и няколко дни, след като официално съобщи завръщането си в треньорството, Константин Папазов си пожела и още нещо. Отборът на сърцето му, БК Левски 2014, чийто президент е именно Тити, да заиграе отново в СИГАЛ УНИКА Балканска лига.

"Много неща научих през годините, сякаш вече помъдрях. Победата е важна, но не и на всяка цена. Ценно е какво оставяш след себе си. Иска ми се Левски отново да играе в Балканската лига. За това, обаче, ще е нужно по-стабилно финансиране", сподели старият нов наставник на "сините", който вече стяга пищно празненство в Гърция по случай рождения си ден.

"Евентуално участие на Левски в БИБЛ категорично няма да е обвързано с амбиция за трофей. Международната сцена на турнира дава шанс младите ни момчета да се учат и да трупат опит. А за по-изпълнена със смисъл цел не мога дори да се сетя. Надявам се да имаме възможност отново да сме част от Балканската лига. Именно с нея са свързани и едни от най-сладките ми мигове като треньор", спомни си още Папазов.

За последно БК Левски 2014 бе част от надпреварата през сезон 2015/2016. „Сините" имат във витрината си общо два трофея от Балканската лига – от 2010-та и 2014 г.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички