Силни емоции и неудържими сълзи в първия мач на Лейкърс след смъртта на Коби (ВИДЕО+СНИМКИ)


Силни емоции и неудържими сълзи в първия мач на Лейкърс след смъртта на Коби (ВИДЕО+СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

4226 0

Мач на емоции и неудържими сълзи в първия мач на Лос Анджелис Лейкърс след трагичната смърт на техния любимец Коби Брайънт. "Езерняците" загубиха от Портланд със 119:127, но резултът изглеждаше без никакво значение в днешната вечер в "Стейпълс Център".

Близо 20 хиляди фена изпълниха залата, за да отдадат почит на своята легенда Коби Брайънт, който изгуби живота си заедно със своята дъщеря Джиана и още седем души при катастрофа с хеликоптер. Извън залата останаха още хиляди привърженици, които нямаха билет за мача, но бяха въвлечени в наелектризиращата атмосфера.

Почти всички фенове в залата облякоха екипи на Коби Брайънт - с номер 8 и 24. "Езерняците" бяха подготвили специална церемония, а два от столовете край игрището останаха празни - за Коби и неговата дъщеричка. На тях бяха поставени рози и екипи на Джиана и нейния баща.

Играчите излязоха с екипи на Брайънт за своята загрявка, а по време на почти целия мач викове "Коби, Коби" огласяха залата - независимо от резултата. Двубоят пък започна с 24 секунди мълчание в почит към легендата на НБА. При всяко прекъсване на играта на екраните в залата се появяваха моменти от кариерата на Коби. Изключително вълнуваща вечер преживя и друга звезда на Лейкърс - ЛеБрон Джеймс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички