Лос Анджелис Лейкърс със закъсняло изявление за смъртта на Коби Брайънт


Лос Анджелис Лейкърс със закъсняло изявление за смъртта на Коби Брайънт

1344 0

Американският баскетболен клуб Лос Анджелис Лейкърс най-накрая излезе с изявление относно смъртта на своята легенда Коби Брайънт. Бившата звезда на "езерняците", който прекара цялата си 20-годишна кариера в този клуб, загина в авиокатастрофа на 26 януари.

От Лейкърс вбесиха феновете, след като не написаха и една дума по тъжния повод, въпреки реакцията на други клубове от Националната баскетболна асоциация. Вчера обаче клубът написа няколко съобщения в Twitter, в които обясниха как се чувстват след загубата.

"Опустошени сме и завинаги променени от внезапната смърт на Коби Брайънт и дъщеря му Джиана. Изпращаме любовта си към Ванеса, семейство Брайънт и семействата на останалите пътници".

"Думите не могат да изразят какво означава Коби за Лос Анджелис Лейкърс, за нашите фенове, за нашия град. Повече от баскетболист, той беше обичан баща, съпруг и съотборник. тяхната любов и светлина ще останат в сърцата ни завинаги".

"Спортна финдация Мамба" създаде фонд MambaOnThree, за да подкрепи семействата, засегнати от тази трагедия. За да помогнете, моля, посетете http://MambaOnThree.org. За онези, които са вдъхновени да продължат наследството на Коби и Джиана в младежките спортове, моля, посетете http://MambaSportsFoundation.org".

Трябва да се отбележи, че решението кога да се коментира темата е било на Ванеса Брайънт, а от баскетболния гранд не са искали да правят това преди нея. Както е известно на феновете на баскетбола, собственикът Джини Бъс и генералният мениджър Роб Пелинка са много близки със семейство Брайънт. А какви бяха първите думи на Ванеса Брайънт след трагедията вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Легенда разсипа Уайлдър: Той просто не може да се боксира

Дионтей Уайлдър е роден с нокаутираща сила, която не може да се научи, но така и не разви техниката си и просто...

Реклама
Реклама