Сакраменто се върна на победния път, но за Везенков разочарованието бе огромно


Сакраменто се върна на победния път, но за Везенков разочарованието бе огромно
Снимка: GettyImages

6963 0

Нито минута на паркета за Александър Везенков при успеха на Сакраменто Кингс с 124:111 над Минесота Тимбъруувс в събота сутрин. Успехът бива ключов за "кралете", след като бяха в серия от две поражения през изминалата седмица. 

"Кралете" нанесоха дебютно домакинско поражение на "вълците" и вече очакват развръзката от срещата между Голдън Стейт Уориърс и Сан Антонио Спърс, където при загуба на "войните" - отборът на Везенков ще си гарантира участие на 1/4-финалите в турнира.

Най-резултатен играч в днешната среща бе Де'Аарън Фокс от Кингс, отчитайки се с 36 точки, 7 борби и 12 асистенции. За Сакраменто с дабъл-дабъл се отличи още и литовецът Домантас Сабонис, който направи 15 точки и 11 борби.

За Минесота най-резултатен бе Антони Рубен Едуърдс с 35 точки. Междувременно за "вълците" дабъл-дабъл успяха да запишат двама играчи - Карл-Антъни Таунс с 27 точки и 11 борби и Руди Гобер с 12 точки и 11 борби.

Гостите стартираха с Крис Дуарте, Харисън Барнс, Домантас Сабонис, Кевин Хъртър и Де'Аарън Фокс, а решението Везенков да не влезе в нито един момент от срещата засилва спекулациите, че може скоро да напусне "кралете". 

Вижте от каква сделка се очаква да стане част Везенков в НБА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички