Александър Везенков пред раздяла с Кингс? Претенденти за плейофите в НБА с интерес


Александър Везенков пред раздяла с Кингс? Претенденти за плейофите в НБА с интерес
Снимка: GettyImages

40703 0

Най-добрият български баскетболист Александър Везенков продължава да ни радва отвъд Океана с изявите си за тима на Сакраменто Кингс. Писателят и спортен журналист - Иво Иванов, който живее в Щатите от дълги години, разкри, че интерес към българина има от два отбора от НБА.

Думите на Иво Иванов

"Имам вътрешна информация, че Чикаго иска Везенков. Има и други отбори, които имат дефицит на неговата позиция и биха се възползвали от него. Биха оползотворили неговия сезон. Натъкнах се на няколко журналисти, които отразяват Далас, и те ми споделиха, че не би било зле Маверикс да го вземат", сподели Иво Иванов в предаването "НБА Екшън" по Диема Спорт 2.

През последните няколко дни в САЩ се заговори, че Сакраменто ще бъде активен на трансферния пазар. Има информации, че Чикаго Булс пък иска да се раздели със Зак Лавин.

"Биковете" са отбор, който има амбиции за плейофите, но не се намира в най-добрата форма. В момента отборът от Източната конференция е на 13-ата позиция в класирането и е с актив от 5 победи и 11 загуби.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Майк Браун даде безценен съвет на Александър Везенков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички