Сакраменто Кингс с 2 загуби в последните 3 мача, Александър Везенков без кош и с малко минути (ВИДЕО)


Сакраменто Кингс с 2 загуби в последните 3 мача, Александър Везенков без кош и с малко минути (ВИДЕО)
Снимка: LUBOMIR ASENOV / LAP

1711 0

Сакраменто Кингс и Александър Везенков допуснаха поражение при  домакинството си на Минесота с 98:110 (20:28, 27:31, 23:22, 28:29) в среща от редовния сезон на Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада (НБА). Това е втора загуба за последните три мача за "Кралете".

За съжаление, Саша отново не получи много игрово време. Българският национал бе на паркета само 8 минути, но не успя да реализира нито един кош. Той записа една борба и една открадна топка, като имаше и един опит да стреля от далечна дистанция.

Александър Везенков не успя да реализира нито един кош при малкото си игрово време

Де'Аарън Фокс бе най-резултатен за Сакраменто с 27 точки, 4 борби и 6 асистенции. Кийгън Мъри се отличи с 20 точки и 7 борби, а литовецът Домантас Сабонис отново оформи "трипъл-дабъл" от 17 точки, 10 борби и 10 асистенции. За победителите от Минесота Антъни Едуардс се отличи с 34 точки, 5 борби и 10 асистенции.

Още в първата част тимът на Сакраменто изостана с 8 точки, а на почивката резултатът бе 47:59. Минесота запази превъзходството си и след почивката, като преди последния период гостите водеха с 81:70. Четвъртата част бе равностойна, но не успяха да опитат да стигнат до обрат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички