Президентът на Черноморец атакува съдиите: Ако е решено на финал да играят Левски и ЦСКА, да си бяхме направили тренировка


Президентът на Черноморец атакува съдиите: Ако е решено на финал да играят Левски и ЦСКА, да си бяхме направили тренировка
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1565 0

Огромно разочарование имаше в ръководството и треньорския щаб на баскетболния Черноморец Бургас след поражението на тима от Левски със 73:77 в първия полуфинал от турнира за Купата на България. Президентът на клуба Васил Стоянов се изказа изключително остро срещу съдиите в двубоя, като според него са имали голяма роля в двубоя.

"Съгласен съм, че Левски трябва да играе на финал, но съдиите играят официална роля. Това, че ние играем слабо, не означава, че трябва да ги бутат до финала. Говорете и с треньора - съдиите или не са гледали баскетбол, или го правят тенденциозно. Несъществуващи фалове. Вече мога да ви кажа кой ще спечели и това няма да е Левски", заяви Стоянов след края на мача.

"Много неща искам да кажа, но ние днес играхме безобразно. Ако е решено на финал да играят Левски и ЦСКА, по-добре да си бяхме направили тренировка, отколкото това днес. За наши мачове са наказвали съдии за по три мача, но това не се обявява, за да не им се уронва престижът. Ако изляза аз да свиря с Тити или с Чакмаков, ще свирим по-добре, защото имаме достойнство. Тези хора се правят на кьорави, те са очевадни. Спонсорът на отбора също иска да направи протест, но няма срещу кого. Отговаря ни се, че няма други. Съгласяват се с мен, но нито може да преиграем мача, нито нищо. Не знам защо днес това беше нарядът - трагично е положението, няма как да стане по-добре".

"Сега ще стане страшен финал. Сега ще гледам тези отбори, защото който победи, той ще спечели финала. Грозна работа. Аз ако съм родител, няма да доведа детето си да гледа това. Ние играхме слабо, но съдиите бяха по-слаби от нас. Не, всъщност бяха силни, но в обратната посока. Чули ли сте досега за наказан за съдии на нашите мачове”, завърши Стоянов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички