Съпругата на Коби Брайънт праща на съд компанията, която е собственик на катастрофиралия хеликоптер


Съпругата на Коби Брайънт праща на съд компанията, която е собственик на катастрофиралия хеликоптер
Снимка: Getty Images/Guliver

4925 0

Съпругата на Коби Брайънт - Ванеса, праща на съд компанията, която е собственик на катастрофиралия хеликоптер, при който легендарният баскетболист, неговата дъщеря - Джиана, и други седем души загубиха своя живот. Ванеса твърди, че хеликоптерът не е трябвало да бъде поставян в опасността, в която е бил преди инцидента.

Обвинението твърди, че Island Express е имал разрешение да лети само при ясно време, а обстановката в този ден не са били благоприятни за такъв полет. Според информациите е имало много гъста мъгла, която на практика е заслепила шофьора на летателния съд.

В съда се спомена още, че пилотът се е движил със 180 мили в час в гъстата мъгла с рязък спад. Според обвинението, пилотът не е успял да проследи и оцени метеорологичните условия и не е прекратил полета, когато е узнал за облачното време. В същото време жителите на Лос Анджелис си взимат последно сбогом с баскетболната легенда, която си отиде от този свят на едва 41 години. 

А какви притеснителни подробности се появиха около хеликоптера след трагедията - припомнете си в този материал на SportLive.bg

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички