Похвали към Александър Везенков: Той даде искрата на отбора и повлия на играта


Похвали към Александър Везенков: Той даде искрата на отбора и повлия на играта
Снимка: GettyImages

1080 0

Александър Везенков се включи отлично в последния мач на Сакраменто Кингс при победата над Оклахома Сити Тъндър. Той записа две тройки в заключителната част, с което помогна на своя тим да дръпне в резултата.

А след двубоя показаното бе оценено от треньора Майк Браун, както и от съотборника му Кийгън Мъри. Той влезе в последната четвърт на двубоя и вкара 2 тройки, които сломиха защитата на "гръмотевиците". Везенков беше на паркета общо 8 минути, в които освен 6-те точки допринесе за успеха на своя отбор с една борба и една открадната топка.

"Саша не бе играл мач и половина, но когато му казахме да влиза, той излезе на терена и отбеляза няколко важни тройки за нас. Неговият принос е важен", заяви Майк Браун на пресконференцията.

"Той влезе от пейката, появи се на терена, повлия на играта и даде искрата на нашия отбор. Саша винаги е готов да се включи. Миналия мач не игра, както и през първото полувреме сега, но с включването си в третата част ни помогна", добави Мъри. А защо Везенков не влезе в игра в предния двубой - има ясно обяснение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички