От Сакраменто следят изкъсо Везенков: Игра много чисто и в спокойно темпо, което го прави специален


От Сакраменто следят изкъсо Везенков: Игра много чисто и в спокойно темпо, което го прави специален
Снимка: euroleaguebasketball.net

1999 0

Александър Везенков продължава да впечатлява с представянето си и заедно с неговия Олимпиакос ще играят на финал в Евролигата. Там ще се изправят срещу отбора на Реал Мадрид, а сблъсъкът е в неделя (21 май) от 20 часа.

Сакраменто не изпуска от поглед Везенков

Сакраменто, който държи правата на Александър Везенков за НБА, не изпуска от поглед българина. А представянето на българина в Каунас е следено отблизо от помощник-треньора Кингс - Жорди Фернандес. Сакраменто придоби правата на тежкото крило след драфта през миналото лято.

"Тук съм, за да подкрепя Саша. Искаме да го видим да завърши сезона силно. От това, което сме наблюдавали до сега от него - той е много добър баскетболист и с високо баскетболно IQ”, заяви испанецът.

"Началото за Олимпиакос не беше добро. Темпото бе бавно и бяха пропуснати много стрелби. След почивката гърците излязоха концентрирани, играха като отбор и сътвориха впечатляваща серия от 27-2. Везенков игра много чисто и в спокойно темпо, което го прави специален. Това може да изглежда лесно, но не е", добави специалистът. А мачтр срещу Алба Берлин бе и най-доброто представяне на Везенков в Евролигата, който го доближава до НБА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички