Обявяват състава на Балкан в четвъртък


Обявяват състава на Балкан в четвъртък

1321 0

Целият състав на вицешампиона в Националната баскетболна лига Балкан (Ботевград) ще бъде обявен този четвъртък, пише botevgrad.com. Очаква се на специална пресконференция да станат ясни играчите и треньорския щаб на ботевградчани за новия сезон.

От клуба официално обявиха, че трима играчи от миналогодишния състав ще останат в отбора. Това са Цветослав Острев и братята Николай и Мартин Маринови. Най-вероятно центърът Николай Върбанов също ще носи екипа на сребърните медалисти. За нови попълнения се спрягат Стоян Петков от Ямбол и Васил Александров от Спартак Плевен. Треньор на тима отново ще бъде Влада Вукойчич.

Все още не се знае къде ще продължи кариерата си един от лидерите на отбора - Иван Лилов. Феновете на Балкан обаче се надяват, че той отново ще защитава цветовете на тима от Ботевград и през новия сезон.

Балкан ще има и нов капитан, след като Павел Маринов избра да продължи кариерата си в Динамо (Букурещ), който е ръководен от бившия треньор на "зелено-белите" Александър Тодоров. Балкан се раздели и с Педжа Стаменкович и Димитър Маринчешки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички