ЛеБрон надделя над Коби в Ел Ей, въпреки нов рекорд на Брайънт


ЛеБрон надделя над Коби в Ел Ей, въпреки нов рекорд на Брайънт

1589 0

Тази вечер се изиграха поредните мачове от НБА, като най-интересно беше в Лос Анджелис, където Лейкърс загубиха от Кливланд Кавалиърс със 109:102.

Това беше първи сблъсък между Коби Брайънт и ЛеБрон Джеймс от близо две години, след като гардът на "езерняците" лекуваше контузии на няколко пъти и изпусна последните сезон и половина.

Двамата се представиха достойно, като Коби записа 19 точки и нов връх в кариерата си - 17 асистенции, но това не беше достатъчно за 16-кратните шампиони да стигнат до победата.

Голямата заслуга за това е на ЛеБрон Джеймс, който вкара 36 точки и добави по 5 асистенции и борби, като цяла вечер не се намери никой в жълт екип, който да го спре.

В края на двубоя на няколко пъти "кавалерите" дръпваха с десет точко, но късни тройки на Коби задържаха "езерняците" в играта, но ЛеБрон с чудесен пробив сложи край на интригата, минута преди края.

По този начин "кавалерите" прекратиха серия от 6 поредни загуби и отново набират скорост. Лос Анджелис Лейкърс пък са с ужасяващ баланс от 12-28 и са далеч от плейофите в Западната конференция.

В Лондон проблемите на Ню Йорк Никс продължиха с пълна сила, като "бричовете" записаха поражение с 95:79 от Милуоки Бъкс.

В игра за легендарната организация се завърна Кармело Антъни, който се отчете с 25 точки, но не успя да помогне на своите да спрат серия от 16 поредни загуби.

В дербито на тази нощ Хюстън Рокетс надигра Оклахома Сити Тъндър със 112:101 и остави Дюрант и компания извън топ 8 в Западната конференция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички