Леброн Джеймс се закани, че ще създава нов отбор в НБА?


Леброн Джеймс се закани, че ще създава нов отбор в НБА?
Снимка: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

2410 0

Мегазвездата на световния баскетбол и на Лос Анджелис Лейкърс от НБА - Леброн Джеймс, заяви пред представителите на медиите, че има желание един ден да създаде професионален отбор в града Лас Вегас.

Леброн и неговия Лейкърс изиграха контрола срещу Финикс Сънс в "Т-Mobile Arena", която бе загубена от "езерняците". В края на мача обаче Краля застана пред медиите и заяви следното за Вегас, като си позволи и да намеси името на президента на НБА - Адам Силвър:

"Ще бъде страхотно, ако Лас Вегас има свой отбор в НБА. За мен дори ще бъде чест, ако аз помогна това. Градът е невероятен, заслужава да има баскетболен тим. Искам отбор тук Адам, благодаря ти", сподели Лербон пред медиите.

Изглежда, че легендарният баскетболист е взел вдъхновение от отбора от Националната футболна лига (НФЛ) - Рейдърс, чийто собственик Марк Дейвис си постави амбициозната цел да създаде стадион във Вегас и да премести отбора от Оуклънд, Калифорния в Невада. Той успешно постигна това през 2020 година.

Със сигурност на Леброн Джеймс ще му бъде доста трудно, но както винаги той разбива на пух и прах съмненията ни за него. Американецът определено има влиянието и връзките, за да бъде ключова фигура в едно подобно създаване на отбор. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Пеликанс награди своя звезда с нов контракт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички