ЛеБрон Джеймс разбуни духовете с публикация за Covid-19 (СНИМКА)


ЛеБрон Джеймс разбуни духовете с публикация за Covid-19 (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

2698 0

Преди четири дена звездата на ЛА Лейкърс ЛеБрон Джеймс пусна колаж в профила си в Инстаграм, на който бяха изобразени три еднакви Спайдърмени, сочещи един към друг, а върху всеки от тях бе изписана по една дума - "Ковид-19", "Грип" и "Настинка".

Баскетболистът от НБА бе написал и краткото "Помогнете ми, приятели", чудейки се каква е разликата между трите "Спайдърмени"...

Публикацията му предизвика вълна от разнопосочни коментари - някои одобрителни, други обвинителни. Към вторите се присъедини и легендарния Карим Абдул-Джабар, който написа следното:

"Със 106 милиона последователи в Инстаграм публикуването на такъв пост има политическо влияние, защото той поставя под въпрос усилията за ваксиниране на страната".

"Както е видно от някои от коментарите, които приветстват публикацията на ЛеБрон, той е оказал подкрепа на тези, които не се ваксинират, което влошава ситуацията за всички нас, като отлага нашето здраве и икономическо възстановяване", смята 74-годишният Абдул-Джабар.

Не закъсня и дупликата от ЛеБрон: "Ако сте видели публикацията и прочетете текста, ще разберете смисъла, а той е: "Помогнете ми да разбера всичко". Всички се опитваме да се справим с тази пандемия. Опитваме се да разберем КОВИД, новите щамове и грипа. Хората буквално забравиха за грипа през тези времена. А грип все още има. Това е сезонът на грипа. Хората са забравили за обикновените настинки. Това се случва, особено с много от нашите деца, които учат. Дъщеря ми е в първи клас, така че много от тези деца получават обикновени настинки и грип", каза играчът на Лейкърс.

*Важно е да се отбележи, че четирикратният шампион от НБА е напълно ваксиниран и дори вече изкара коронавируса!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички