Кръв и екшън в НБА: Изгониха ЛеБрон Джеймс за втори път в кариерата му (ВИДЕО)


Кръв и екшън в НБА: Изгониха ЛеБрон Джеймс за втори път в кариерата му (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1949 0

Лос Анджелис Лейкърс надделя много трудно над Детройт Пистънс със 121:116 в мач, който се игра пред 15 532 зрители в "Литъл Сийзърс Арена" в Детройт. Това бе едва втора среща след контузия за световната звезда ЛеБрон Джеймс и той се постара да не остане незабелязан!

В третата четвърт 36-годишният баскетболист удари в лицето Исая Стюърт след борба за позиция при стрелба от фал. Играчът на Пистънс побесня и потърси саморазправа с ЛеБрон и други негови съотборници, а в крайна сметка едва бе усмирен и пратен в съблекалнята, заедно със звездата на ЛА Лейкърс.

На кадрите се виждаше, че Стюърт е със сериозна рана под едното око, от която бликна доста кръв. По време на този епизод от мача, Детройт водеше убедително в резултата, но в последната част отбеляза едва 17 точки при 37 на противника и загуби срещата с 5 разлика.

Исая завърши с два коша, една борба и една асистенция, а ЛеБрон се отчете с 10 точки, 1 борба и 5 асистенции! Това бе вторият случай в неговата богата кариерата, при който е изгонен от мач... Вижте кадрите от мелето, което се заформи в залата:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички