Изпълнителният директор на БФБаскетбол разкри какво може да обедини феновете на ЦСКА


Изпълнителният директор на БФБаскетбол  разкри какво може да обедини феновете на ЦСКА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1387 0

Новият изпълнителен директор на Българската федерация по баскетбол - Филип Виденов, сподели радостта си от това, че баскетболният тим на ЦСКА се завръща в елита.

Шефът разкри пред "Спортал", че този тим на "армейците" може да поправи разделението между привържениците на футболния ЦСКА и ФК ЦСКА 1948. 

“Дербито липсваше, понеже във футбола, а и не само във футбола винаги го е имало това дерби. Съвсем друга енергия е около него. Разбира се, получиха се в българския баскетбол други дербита, но не са със същия заряд. ЦСКА винаги трябва да присъства във всеки един спорт. ЦСКА, Левски… Много съм радостен, че ще има още едно място, където ще можеш да отидеш и да гледаш", коментира Виденов, след което отговори за дразгите във футбола.

“Нямам представа. Сега ще видим кои фенове ще отидат при ЦСКА. Дали всички, ясно че всички няма да са. По правилния начин ЦСКА може да привлече фенове отвсякъде. Може пък да стане обединител ЦСКА на двата отбора. Не съм сигурен. Феновете са специфични", допълни още той.

Ето с кое силно попълнение последно се подсилиха "червените"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички