Решението, което спаси Ванеса Брайънт от участта на Коби и Джиана


Решението, което спаси Ванеса Брайънт от участта на Коби и Джиана

12573 0

Петкратният шампион на НБА с Лос Анджелис Лейкърс - Коби Брайънт, е имал договорка със съпругата си Ванеса двамата да не летят заедно с частния си хеликоптер, съобщава "People", който се позовава на свой източник. Както е известно, в неделя, 26 януари, машината се разби край Калабасас, Калифорния, и там намериха смъртта си Коби, дъщеря му Джиана и още седмина души.

"Той и Ванеса се договориха никога да не летят заедно на хеликоптера", споделил източник, близък до семейството. Той разкрива още, че баскетболната легенда е летял само с един пилот - Ара Зобаян, който също е сред загиналите.

Коби и Ванеса се ожениха през 2001 година и създадоха и отгледаха четири дъщери: Наталия, Джиана, Бианка и Капри. Съобщава се, че спортистът е започнал да използва летателното средство още когато играеше за Лейкърс, за да прекарва повече време със семейството си и по-малко в задръстванията.

"Висях в задръстванията и не успявах за училищните мачове. Трябваше да намеря решение как да остана съсредоточен върху тренировките и работата си и в същото време да не лишавам семейството си от време. Тогава се сетих за хеликоптера, за да успявам да бъда навреме навсякъде за 15 минути", е разказвал Брайънт. Повече подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Под лупа


На Острова да си записват: Как Симеоне неутрализира тотално Ливърпул?

Само преди седмица медиите на Острова публикуваха много интересно наблюдение, а именно, че Ливърпул е по-опасен...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама