Коби Брайънт иска да играе на Олимпийските игри, но при едно условие


Коби Брайънт иска да играе на Олимпийските игри, но при едно условие
Снимка: Guliver/Getty Images

1304 0

Една от най-емблематичните фигури в НБА през последните 20 години Коби Брайънт е изразил желанието си да участва в отбора на САЩ за баскетболния турнир на Олимпийските игри в Рио де Женейро през следващото лято.

Звездата на Лос Анджелис Лейкърс, който е на 37 години, има два златни медала до момента, а предстоящият сезон в НБА може да му е последен, след като през последните 3 сезона е преследван от непрестанни контузии.

Джери Колонело - президент на баскетболните операции на националния тим на "янките", разкри, че е провел разговор с Коби, въпреки че той не присъства на тренировъчния камп с играчи от НБА, които ще бъдат считани като кандидати за състава от 12 баскетболисти.

Според президента, Брайънт има силно желание да играе на Олимпийските игри и Колонело е бил готов да го вземе в отбора. Брайънт обаче е имал само едно условие.

"Искам да заслужа мястото си в отбора. Не искам да е заради това, което съм направил, а заради това, което правя", категоричен е бил звездата на Лейкърс пред Колонело.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички