Коби Брайънт: Това не е краят на кариерата ми


Коби Брайънт: Това не е краят на кариерата ми
Снимка: Gulliver/Getty Images

2050 0

Един от най-добрите играчи, състезавали се някога в Националната баскетболна асоциация, Коби Брайънт заяви, че няма намерение да прекратява кариерата си. Звездата на Лос Анджелис Лейкърс получи контузия в рамото и ще пропусне остатъка от сезона.

Това не е първата тежка травма за Брайънт, но той е оптимист и ще направи всичко възможно да се възстанови напълно.

"Не мога да кажа, че това е краят. Сан Антонио Спърс бяха отписани преди 20 години, а вижте ги сега - тези момчета все още побеждават. Ето защо, не мога да кажа, че това е краят на кариерата ми. Вярвам, че като тях, аз също мога да се възстановя", сподели Брайънт.

Той знае, че трудно ще върне предишната си форма, но въпреки това няма да се откаже: "Не знам дали ще успея. Искам да опитам и да видя. Ще сторя това, което винаги съм правил. Ще обърна внимание на всеки дребен детайл и ще мисля ден за ден, за да видя докъде ще стигна".

През този сезон Коби Брайънт има средно по 22.3 точки на мач, 5.7 борби и 5.6 асистенции в 35 срещи на своя отбор. Той беше избран от феновете да участва в ежегодния Мач на звездите в НБА, но бе участва в шоуто, заради контузията, която получи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички