Коби Брайънт коментира бъдещето си в НБА


Коби Брайънт коментира бъдещето си в НБА

1377 0

Живата легенда на баскетбола, НБА и Лос Анджелис Лейкърс Коби Брайънт все още не е решил дали предстоящия сезон в "лигата на извънземните" ще бъде последният в неговата велика кариера.

През последните 3 сезона Черната Мамба страда от различни травми, като поред получи тежки контузии в ахилеса, на коляното и в рамото. Това го ограничи значително в последно време, но той все още не може да бъде категоричен дали спира с баскетбола след края на финалната година от настоящия му контракт.

"Не сме решили нищо, все още. Говорил съм и преди за това. Но може ли това да е последният ми сезон? Абсолютно. Трудно е да взема решение. Играчи, с които съм разговарял, ми казват, че с времето ще разбера", сподели пред Yahoo! Sports 5-кратният шампион.

"Опитвам се да улесня този процес. Или ми харесва да играя, или не. Това е най-лесният вариант. Това решение обаче ще взема след края на сезона. Просто няма как преди това да реша.

"Наистина не знам дали ще се откажа от баскетбола. Не искам турне за моето сбогуване, защото още не знам дали това е моята лебедова песен. Честно казано, се чувствам отлично физически.

Долната част на тялото ми се чувства отлично. Няма никакви съмнения в това. Тялото ми и особено краката ми са много здрави в момента. Същото важи и за горната част на тялото - не съм спирал да тренирам през последните месеци, за да заздравя мускулатурата си. Най-голямата разлика в сравнение с миналия сезон е, че се чувствам много, много здрав в краката", каза още гардът.

Коби Брайънт има договор до лятото на 2016 година, като през този сезон ще заработи над 25 милиона долара. Той е най-скъпоплатеният баскетболист в НБА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички