Индиана Пейсърс сломи Голдън Стейт след продължения (Резултати)


Индиана Пейсърс сломи Голдън Стейт след продължения (Резултати)
Снимка: Getty Images

994 0

Отборът на Индиана Пейсърс победи Голдън Стейт Уориърс със 121:117 след продължение в мач от редовния сезон на НБА. В Сан Франциско двата тима направиха равностоен двубой, като си размениха водачеството общо 15 пъти, но баскетболистите на Индиана показаха характер, за да постигнат обрат в допълнителните шест минути и да стигнат до успеха.

Домакините имаха преднина от три точки малко преди края, но шест секунди преди сирената Джъстин Холидей изравни с тройка, за да вкара мача в продължение, а треньорът на Уориърс Стив Кър пое отговорност за решението да не се търси фал. "Обикновено предпочитам фал в такава ситуация, така че вината е моя. Тази вечер аз провалих отбора", сподели Кър след поражението.

Звездата на Голдън Стейт Стеф Къри завърши с 39 точки, 8 асистенции и 5 борби, но тимът реализира само 9 тройки от 42 опита, а нито един друг играч не премина границата от 13 точки. За Пейсърс най-резултатен бе Крис Дуарте с 27 точки, Холидей добави 16, а други петима баскетболисти на тима завършиха с двуцифрен брой точки.

По този начин Уориърс вече имат 6 загуби в последните си 10 мача и са с актив 32-13, като изостават все по-сериозно от лидера в Западната конференция Финикс Сънс (35-9). Индиана заема 13-а позиция на Изток с баланс 17-29.

Останалите резултати:

Никс - Пеликанс 91:102

Маверикс - Сънс 101:109.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички