Блян или реалност за България: Сакраменто Кингс с Везенков шампион в НБА - какви са шансовете?


Блян или реалност за България: Сакраменто Кингс с Везенков шампион в НБА - какви са шансовете?
Снимка: колаж: SportLive.bg, снимки: Getty Images

2254 0

Сакраменто Кингс, начело с големия баскетболен треньор Майк Браун, започна силно в Националната баскетболна асоциация (НБА) през този сезон. "Кралете" записаха две победи (над Юта Джас със 130:114 и над Лос Анджелис Лейкърс със 132:127) и едно поражение - от силния отбор на Голдън Стейт Уориърс (114:122).

Кои са фаворитите за трофея в НБА?

Най-добрият български баскетболист Александър Везенков игра и в трите мача като резерва. В сблъсъка срещу Леброн Джеймс и компания той изпрати най-резултатния си мач с 11 точки. Може ли България да мечтае, след като Саша стана MVP на Евролигата, с негова помощ и Сакраменто Кингс да грабне трофея в НБА? И какъв шанс за това дава платформата за онлайн спортни залози efbet?

Големият фаворит за трофея е Милуоки Бъкс, като коефициентът на букмейкъра за негов успех е 4,90. След него се нареждат Бостън Селтикс (5,00), Денвър Нъгетс (6,00), Финикс Сънс (7,40) и Голдън Стейт Уориърс (13,00). Любопитното е, че веднага след това се нарежда именно Лос Анджелис Лейкърс (14,00), който бе сломен от Кингс.

Топ 10 на фаворитите допълват:

Лос Анджелис Клипърс - 20,00;

Филаделфия 76 - 23,00;

Далас Маверикс - 24,00;

Маями Хийт - 25,00.

Какви са шансовете на Сакраменто Кингс да вземе титлата в НБА?

Към момента Везенков се представя прилично, но се очаква тепърва да набира сила. Средните показатели по съответните аспекти в индивидуален план са както следва: 3 мача; 15,4 минути; 9,7 точки; 2,3 борби; 0,3 асистенции; 0,6 откраднати топки; 0,3 чадъра; 50,0% стрелба; 40,0% стрелба за 3 точки; 100% наказателни удари.

Въпреки че сломи един от топ 6 фаворитите за титлата, шансовете на Сакраменто Кингс не са особено реалистични и обнадеждаващи. Коефициентът на efbet за това "кралете" да грабнет трофея е 45,00. Шансовете на отбора за това да стане първи и в Западната Конференция не са особено високи. Ставката за това е 23,00.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички