Барчовски: Лошото начало на третата част беше решаващо


Барчовски: Лошото начало на третата част беше решаващо
Снимка: LAP.bg

1240 0

Старши треньорът на българския национален отбор по баскетбол Росен Барчовски говори след третата поредна загуба на възпитаниците му на Европейското първенство. Днес "лъвовете" отстъпиха на Черна гора с 81:91, а ето какво каза и специалистът:

"Много лошо начало на третата част. Там допуснахме разлика, а дотогава водехме играта. В момента, в който загубим организация в нападение, ни направиха разлика от около 10 точки. Ние ги стигнахме и ги изравнихме, но с цената на много усилия, които пък ни се изчерпаха в края.

Другите неща са детайли и трябва да гледам статистика и повторения. Съжалявам, в този мач играхме добре. Все нещо не ни достига, вчера пък много слаба беше четвъртата част.

Мерки взимаме, но въпросът е на терена какво се случва.

Нямаше как повече Маринов да играе в този мач, тепърва ще видим какво му е състоянието.

Бост има качества, не знам какво се случва. Водихме разговори, мотивиран е, но вкарването му липсва. Иначе има асистенции, но не може да реализира, което ни липсва на нас. Нашият чужденец не може да бъде заменен.

От началото бяхме наясно, че това са най-силните съперници в групата, но и останалите са тежки. Малко не ни достига, особено в защита. В третата част най-вече изпускахме топката и не бяхме концентрирани. Проблем е, когато започваш четвъртината с 5 минути без кош".

Ето как се разви и самата среща!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички