Балкан представи отбора за новия сезон


Балкан представи отбора за новия сезон

2060 0

Вицешампионът в Националната баскетболна лига Балкан (Ботевград) представи отбора за новия сезон. Това стана тази вечер на специална пресконференция в Ботевград.

На нея присъстваха изпълнителният директор на клуба Цветан Луканов, президентът на Балкан и кмет на Ботевград Георги Георгиев, отговарящият за ДЮШ Петко Колев, както и треньорът Влада Вукойчич и неговият помощник Любомир Лилов. Сред присъстващите бяха и всички играчи, с които Балкан ще започне подготовка през новия сезон. Имаше и много фенове на отбора.

В отбора остават Мартин Маринов, Николай Маринов, Цветослав Острев, Николай Върбанов, Радослав Кочев и Кристиян Кръстев. Към тима се присъединиха трима българи - Мартин Дурчев, Стоян Петков и Васил Александров, както и двама чужденци - Душан Цветкович от Сърбия и Брандън Фортънбъри от САЩ. Юношата на Балкан Мартин Маринов ще бъде капитан на отбора. Всички играчи бяха посрещнати с аплодисменти от феновете на ботевградчани, които станаха на крака, за да приветстват своите любимци.

Селекцията обаче още не е приключила, като до края на февруари към отбора могат да се присъединят и други играчи. В момента се водят преговори със състезател на позиция 4.

Целта е да се заложи на играчи, на които да може да се разчита и в бъдеще. От Балкан си пожелаха и шампионската титла през новия сезон.

От клуба разкриха, че е имало оферти към Веселин Веселинов, Александър Янев и Иван Лилов, като бъдещето на последния все още не е ясно.

От клуба предвиждат изиграването на над 10 контроли преди началото на сезона, като предстои да стане ясна програмата за всички мачове.

Ръководството на отбора заяви, че смята да развива школата на клуба, като се предвижда да се обърне по-сериозно внимание и на женското направление. Георги Георгиев сподели, че се надява в близките няколко години да се построи хотел в близост до "Арена Ботевград", както и тренировъчна зала.

От Балкан бяха предвидили и подаръци за своите фенове, като след края на пресконференцията, всеки желаещ можеше да получи фланелка на отбора и да си вземе автографи от баскетболистите на тима.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички