Александър Везенков не игра, а Сакраменто допусна нов обрат след 20 точки преднина (ВИДЕО)


Александър Везенков не игра, а Сакраменто допусна нов обрат след 20 точки преднина (ВИДЕО)
Снимка: LUBOMIR ASENOV / LAP

542 0

Сакраменто Кингс загуби със 112:105 като гост на Оклахома Сити в среща поредния кръг на редовния сезон от НБА. Александър Везенков така и не се появи в игра, като остана на пейката през целия мач.

Двубоят бе много важен за "кралете", които се нуждаеха от победа, за да запазят шестото си място в Западната конференция и директно класиране на плейофите. Вместо това обаче, отборът от столицата на Калифорния допусна трето поражение в последните си 4 мача, при това за пореден път след обрат в края.

Пореден обрат за Кингс

Загубата бе много болезнена за Кингс, които водеха с 20 точки на полувремето и не се виждаше как Оклахома ще стигне до обрат. Това обаче се случи, като играчите на Майк Браун не бяха добре концентрирани в атака, а и пропускаха важни точки от наказателната линия. Въпреки това наставникът имаше шестима на скамейката, които така и не използва.

Този мач бе последното гостуване на Сакраменто в редовния сезон, който приключва в края на седмицата. На тима му предстоят три домакинства - на Ню Орлиънс, Финикс и Портланд.

Ди′ Арън Фокс реализира 33 точки (7 "тройки"), а Кион Елис добави 26 точки (8 "тройки"). Домантас Сабонис обаче не бе на нужното ниво, прекъсна серията си от "дабъл-дабъл" с 8 точки и 13 борби. Завърналият се след контузия лидер на "Тъндър" Шей Гилджъс-Аликзандър реализира 40 точки за победителите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички