Адетокумбо с дежурна лекция, но Бъкс - без Лилард, се срина срещу "новобранеца на годината" (ВИДЕО)


Адетокумбо с дежурна лекция, но Бъкс - без Лилард, се срина срещу "новобранеца на годината" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

709 0

Измина поредната интригуваща вечер отвъд Океана в НБА. Изключително интересен сблъсък се изигра в Орландо, Флорида на "Amway Center" между местния Меджик и Милуоки Бъкс, спечелен от домакините със 112:97.

Кой блесна във Флорида?

Разбира се, над всички на паркета бе не кой да е, а двукратният носител на наградата "MVP" - Янис Адетокумбо. Гръцкият национал реализира дабъл-дабъл с 35 точки и 10 борби, като към актива си прибави и 4 откраднати топки и 2 чадъра. Добър мач направи и Кам Пейн, който се отчете с 14 пункта във Флорида. Срещата пък пропусна новото звездно попълнение на тима, а именно - дошлият от Портланд с "trade" - Деймиън Лилард.

Опитите на Янис обаче не бяха достатъчни да спрат Меджик. Носителят на наградата "новобранец на годината" за изминалия сезон - Паоло Банкеро, поведе своя тим също с дабъл-дабъл - 26 точки, 12 борби и 5 асистенции. Франц Вагнер и Джейлън Съгс също помогнаха за важната победа, реализирайки съответно 24 и 20 пункта.

Отборът на Бъкс вече е с актив от 5 победи и 4 загуби, като това определено не е стартът, на който в Милуоки са се надявали. Тимът заема седмата позиция в Източната конференция. Меджък е със същия актив от успехи и поражения, но е едно място пред състава от Северна Америка.

Останалите резултати от вечерта

Бостън Селтикс - Торонто Раптърс 117:94

Атланта Хоукс - Маями Хийт 109:117

Голдън Стейт Уориърс - Кливланд Кавалиърс 110:118

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички