Идентифицирали тялото на Брайънт по пръстовите отпечатъци


Идентифицирали тялото на Брайънт по пръстовите отпечатъци
Снимка: Getty Images/Guliver

3668 0

Тялото на баскетболната икона Коби Брайънт, който загина в катастрофа с хеликоптер в неделя, е било идентифицирано по пръстовите му отпечатъци, съобщава "Sport 24". Заедно с него е била установено самоличността на още трима от общо деветимата загинали в трагичния инцидент - Джон Алтобели, Сара Честър и Ара Зобаян.

Експертите продължават в опитите си да идентифицират другите пет тела, които бяха открити в отломките. Сред тях трябва да са останките на 13-годишната дъщеря на Брайънт - Джиана, и на нейната връстничка и приятелка Алиса.

В САЩ съобщават, че след катастрофата останките на летателното средство са се разпръснали в радиус от 200 метра. Провеждат се разпити на диспечерите на въздушното движение, за да се изяснят обстоятелствата около инцидента. Разследването ще отнеме още няколко седмици, а окончателният доклад ще бъде готов след 12-18 месеца.

Както е известно, трагедията на 26 януари най-вероятно е предизвикана от лошото за летене време. Катастрофата стана в близост до град Калабасас, Калифорния. В момента върви подписка за промяна логото на НБА с образа на легендарния баскетболист. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички