10 000 левскари подкрепиха каузата на Тити


10 000 левскари подкрепиха каузата на Тити

1328 0

Шоуто събра легенди на клуба и спортисти на Левски от различни сектори, и е цел да осигури оцеляването на баскетболния шампион поне през този сезон.

В подкрепа на баскетболния клуб дойде и целият футболен отбор на "сините", който ще участва дейно в шоуто - първо със своето представяне, а след това и с демонстрация на умения.

Днешното шоу започна с изпълнението на химна на "сините", след което бяха представени и участниците в програмата - настоящите играчи от футболния и баскетболния клуб, както и футболни легенди на отбора.

Прес "синята" публика бяха представени и новите попълнения в тима на Стойчо Стоев, включително и подписалият днес договор с тима нападател Лукаш Гикиевич.

Зрителите първо видяха двубой между легендите и настоящите футболисти, като в крайна сметка тимът, воден от Георги Иванов, Даниел Боримиров, Александър Александров, Христо Йовов, Станислав Ангелов, Тони Здравков и Гошо Гинчев, спечели със 7:6 след много обрати.

Шоуто продължи с музикални изпълнения на рапърите и фенове на Левски - Алекс Пи и Камората. Отбелязан бе и рожденият ден на бившия играч на "сините" Валери Божинов, който присъстваше в залата.

След това започна и кулминацията на следобеда - двубой между футболистите и баскетболистите в две полувремена - едно на малки вратички и едно на кошове.

В края на събитието единият от организаторите Тити Папазов изрази огромната си благодарност към "сините" фенове, след което още веднъж цялата зала изпя химна на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички