Тити иска море от положителни емоции


Тити иска море от положителни емоции

1348 0

Треньорът на БК Левски Константин Папазов, на специален брифинг, помоли всички левскари след като на Деня на влюбените обърнат внимание на половинките си, на 15 февруари да сторят същото с любимия си тим.

"Молбата ни е всеки, който е в залата, да бъде с шал и да направим едно море, което да ни залее с положителни емоции. Това, което направи футболният клуб, е голям жест. Без никаква ревност те са по-интересни и тяхното присъствие ще ни помогне. Искам от това мероприятие да лъха позитивизъм и да няма критики, не че няма да бъдат заслужени, ако не напълним залата“, започна Тити Папазов.

 
 

„Когато видя залата пълна, ще се успокоя. Ние реално разчитаме до края на сезона на този приход, ако не се случи друго. Ние в България сякаш не разчитаме на прихода от билети. Ако сега има 12 хиляди, следващите мачове по хиляда да има, това са нови приходи. На този етап виждам добронамереност от феновете. Сега се обръщам към всички, които обичат Левски: Елате, за да помогнете на нас, за да докажем, че сме номер 1 в България. Ние сме отборът на народа, но ние трябва да го доказваме всеки път. Партизан е в лошо положение, но онзи ден залата им бе пълна“, каза още обединителят на „синя България“.

„Най-голямата помощ е от страна на играчите, които казаха, че искат да останат. Много се спекулира как сме взели Васко Евтимов, ние имаме само един ангажимент към него, че ще го върнем в Америка. Ние наистина говорим за оцеляване, да завършим сезона героично. След играчите най-много помощ получаваме от медиите", каза още Константин Папазов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички