Преди години корав руснак успя да нокаутира Уайлдър (ВИДЕО)


Преди години корав руснак успя да нокаутира Уайлдър (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

100325 0

Дионтей Уайлдър е всепризнат като боксьорът, който притежава един от най-унищожителните удари в цялата история на спорта. Той е записал феноменалните 41 победи с нокаут в своята професионална кариера, като те са дошли след убийствени удари от страна на американеца.

34-годишният състезател в тежка категория никога не е бил нокаутиран. Поне това се отнася до професионалната му кариера. Всъщност, дори от времето му като аматьор това е било почти непосилно за неговите съперници, но ако се върнем достатъчно назад във времето, можем да открием единственият път, в който Уайлдър пада безпомощен на ринга, не успява да се изправи и губи срещата.

Това се случва преди 12 години - през 2008-а, а "героят", който съумява да сътвори чудото, се нарича Евгений Романов. Руснакът успява да нокаутира далеч по-именития си днес съперник, но въпреки това кариерата му след това не се развива по звезден път.

За цялата си кариера като аматьор Дионтей Уайлдър има 5 загуби на ринга. Една от тях е вече споменатата единствена с нокаут от Романов, 3 поражения са след съдийско решение по точки, а другата - след като просто не се е появил на ринга и е загубил служебно.

Междувременно, след проучване става ясно, че близо 40 000 от 50 000 души биха били съгласни да бъдат ударена с мощен десен удар от Уайлдър без ръкавици в замяна на 5 милиона паунда. Вижте подробности - в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички