Магия х 2: Най-добрият пас на Бербатов срещу най-великия на Роналдиньо (ВИДЕО)


Магия х 2: Най-добрият пас на Бербатов срещу най-великия на Роналдиньо (ВИДЕО)
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: Getty Images

29417 0

Два съвсем различни по стил футболисти със съвсем различно провели се кариери. На пръв поглед Димитър Бербатов и Роналдиньо нямат особено допирни точки, но в същото време и двамата са блестели с отигравания, каквито рядко виждаме във футбола.

В този материал ще разгледаме две от най-великите подавания в този спорт. Едното се превръща в асистенция за Кристиано Роналдо, а другото е пропиляно от Хенрик Ларсон, който пропуска срещу вратаря и лишава бразилеца от възможност за легендарна асистенция.

Най-добрата асистенция в кариерата на Димитър Бербатов

Димитър Бербатов е прегърнал Кристиано Роналдо и празнуват гол

Едва ли има българин, който да е фен на футбола и да не се сеща за онази асистенция на Бербатов към Кристиано. Тогава той получава дълго подаване, стига топката до аутлинията и с впечатляващо завъртане преодолява съперника, за да влезе дълбоко в наказателното поле.

Още: Искаше да смени Бербатов с него: Голямата и скъпа грешка на Фъргюсън в Манчестър Юнайтед

Там пуска прострелно подаване и намира Роналдо, който с едно докосване праща топката в мрежата на Уест Хем. След това двамата отпразнуват едно от най-лесните попадения в кариерата на петкратния носител на "Златната топка".

Най-великото подаване на Роналдиньо

Роналдиньо празнува гол

Това се случва през 2008 година, докато въпросното подаване на Роналдиньо идва през 2006 година. Тогава каталунците се изправят срещу Селта. Бразилският магьосник осъществява наглед едновременно и лежерно, но и толкова гениално подаване.

То намира Ларсон в наказателното поле, но след нелошото му изпълнение и последвалият удар вратарят на Селта се намесва отлично и спасява с крак. Припомнете си и това отиграване, и въпросното на българина чрез кадрите по-долу в материала. Неотдавна пък Висшата лига ни направи подарък с 5 минути от Димитър Бербатов, в които "преподава".

Танц преди гол в Шампионска лига срещу велик вратар: Само Роналдиньо го може (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички