Как сър Алекс накара уморените играчи на Юнайтед да раздават автографи с часове


Как сър Алекс накара уморените играчи на Юнайтед да раздават автографи с часове

1566 0

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед - Патрис Евра, разказа още една история, свързана с легендарния мениджър на тима сър Алекс Фъргюсън. Тя помага за разкриване на личността на един от най-големите треньори на нашето време и разкрива как шотландецът е накарал футболистите си да раздават автографи на феновете.

"Веднъж бяхме на предсезонна подготовка, влязохме в автобуса смъртно изморени. Ще бъда честен - имаше цяла тълпа фенове, а ние действахме така: "Ако никой не даде автограф, то никой не трябва да го прави". Затова минахме покрай тях и влязохме в автобуса. От прозореца видях сър Алекс раздава автографи на всички фенове. Кълна се, че го правеше в продължение на 45 минути. Тогава казах: "Момчета, когато шефът се качи в автобуса, край с нас", спомни си французинът, цитиран от ESPN.

"Когато Фъргюсън се качи в автобуса, той ни започна: "За какви, по дяволите, се взехте? Тези хора ви плащат заплатата. Тези хора идват, за да ви гледат. Отивайте да им давате автографи". И ние трябваше да дадем автографи на всеки фен", допълва Евра. А кога, според него, е била единствената победа, след която сър Алекс е крещял от радост вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Под лупа


Катарзисът, който може да освободи Левски от всички влияния или да го остави техен заложник

В последните 10 години ситуацията в Левски не е спокойна, а от 2015 година насам се превърна и в истински тревожна,...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама