Как сър Алекс накара уморените играчи на Юнайтед да раздават автографи с часове


Как сър Алекс накара уморените играчи на Юнайтед да раздават автографи с часове
Снимка: Getty Images/Guliver

3095 0

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед - Патрис Евра, разказа още една история, свързана с легендарния мениджър на тима сър Алекс Фъргюсън. Тя помага за разкриване на личността на един от най-големите треньори на нашето време и разкрива как шотландецът е накарал футболистите си да раздават автографи на феновете.

"Веднъж бяхме на предсезонна подготовка, влязохме в автобуса смъртно изморени. Ще бъда честен - имаше цяла тълпа фенове, а ние действахме така: "Ако никой не даде автограф, то никой не трябва да го прави". Затова минахме покрай тях и влязохме в автобуса. От прозореца видях сър Алекс раздава автографи на всички фенове. Кълна се, че го правеше в продължение на 45 минути. Тогава казах: "Момчета, когато шефът се качи в автобуса, край с нас", спомни си французинът, цитиран от ESPN.

"Когато Фъргюсън се качи в автобуса, той ни започна: "За какви, по дяволите, се взехте? Тези хора ви плащат заплатата. Тези хора идват, за да ви гледат. Отивайте да им давате автографи". И ние трябваше да дадем автографи на всеки фен", допълва Евра. А кога, според него, е била единствената победа, след която сър Алекс е крещял от радост вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички