Златан Ибрахимович се метна на мотор, за да не закъснее за музикален фестивал


Златан Ибрахимович се метна на мотор, за да не закъснее за музикален фестивал
Снимка: Getty Images

1359 0

Интересна случка е сполетяла нападателя на Милан Златан Ибрахимович. Шведът е известен със своята дисциплина, а очевидно освен за тренировки, той не обича да закъснява и за други събития.

Тази седмица шведът присъстваше на музикалния фестивал в Санремо, но преди това е бил изправен пред перспективата да закъснее заради задръстване. За щастие на Ибра, фен на Милан минава по същото време покрай него с мотор и той успява да се качи, за да стигне навреме.

След пристигането си, 39-годишният футболист разказа случката на сцената на фестивала: „След три часа в колата казах на шофьора ми да отвори вратата, за да ме пусне да изляза. Спрях мотоциклетист и го попитах: „Можеш ли да ме закараш до Санремо? За щастие той беше фен на Милан".

"Знам, че изглежда невероятно. Направих видеоклипа, защото в противен случай никой нямаше да ми повярва. Рискувах ли? Може би да, но не се страхувам да рискувам и не можах да направя нищо друго, за да стигна навреме." - коментира шведът.

Шофьорът Франко споделя пред Радио "Монте Карло": "Връщах се у дома и докато бях спрял, видях този черен ван. Имаше двама души и единият приличаше на Ибрахимович. Затова си помислих: "Но това е Ибра!" В този момент шофьорът свали прозореца и ми каза:„ Ибра пита дали можете да го заведете до Санремо“.„Разбира се, че ще го взема! Няма проблем.“, разказва разпалено мотоциклетистът и допълва:

"Имах каска под седалката. Обадих се на жена си и й казах, че ще придружа Ибрахимович до Санремо. Тя не ми повярва. Никога не бях карал на магистралата с мотора. Искаше да шофира сам, но аз му казах: „Не Ибра, аз ще карам“. Аз съм фен на Милан, той ми каза, че ще ми изпрати фланелката си", казва Франко, който е закарал Ибра навреме за "Санремо".

В момента Златан Ибрахимович лекува контузия, но през настоящия сезон вече има 16 гола от 21 мача във всички турнири.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички