Майк Тайсън: През 2009-а ударих дъното, пребих 7 проститутки


Майк Тайсън: През 2009-а ударих дъното, пребих 7 проститутки

16207 0

Боксовата легенда Майк Тайсън е преживял най-ниската си точка като личност през 2009 годината. Тогава той е бил депресиран, параноичен, затънал в наркотици и заобиколен постоянно от проститутки. Легендата нарича конкретен момент от този си период "най-ниската ми точка".

"Легнал бях в леглото в хотелска стая. Опитвах се никога да не оставам сам, дори ако с мен е проститутка или куче. Беше наистина тъмно. С мен имаше седем проститутки, имах капки морфин, хапче за сексуална потентност, кокаин, марихуана и "Хенеси". И бях в най-ниската си точка, защото ме осени параноя и мислех, че тези жени се опитват да ме ограбят", разказа Тайсън пред "Las Vegas Weekly".

"Започнах да ги бия. Бях на тъмно място. Все пак имах някаква цел, защото не исках да им давам повече душата си. Това бе дяволът, той спечели. Изгоних ги всичките. Така че, това бе най-ниската ми точка. Просто съм много благодарен, че съм тук, сърцето ми трябваше да се е пръснало", споделя легендарният спортист.

Публикувайки материала, английският таблоид "The Sun" допълва, че бившият треньор на боксьора - Джеф Фенек, е разкрил, че Тайсън го е заключил в клетка с един от домашните си любимци - тигри. Наскоро американецът призна, че веднъж един от тигрите му разкъсал ръката на жена (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Ангел на седмицата


"Първо спасете сина ми": Бившият кечист Шад Гаспард се удави в САЩ

Известният американски кечист Шад Гаспард се е удавил в Калифорния. Смъртта му бе официално потвърдена от...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама