Майк Тайсън разкри как един от тигрите му разкъсал ръката на жена


Майк Тайсън разкри как един от тигрите му разкъсал ръката на жена
Снимка: Getty Images / Guliver

5380 0

Легендарният боксьор Майк Тайсън разказа за инцидент с един от неговите тигри преди време, при който жена е била нападната, а ръката й - разкъсана от острите зъби на животното. Вината обаче е на момичето, което по собствена воля и без знанието на Тайсън е влязло в двора. То е искало да си поиграе с тигъра, но животното не е познавало човека и затова му се е нахвърлило.

"Някой се прехвърли през оградата и започна да си играе с тигъра. Животното обаче не познаваше жената и така се случи нещастния инцидент. По-късно се опитаха да ме съдят за това, но момичето само беше влязло на моя територия. Когато видях какво е станало с ръката му - аз му дадох 250 000 долара. Нямах представа, че тигрите могат да направят това. Бях глупак и не разбирах, че е просто невъзможно да опитомиш тези диви котки. Те могат да те убият случайно по време на игра. Тигрите са много силни", споделя Железния Майк.

Бившият абсолютен шампион в тежка категория се сдоби три бенгалски тигъра, след като излезе от затвора. "Когато бях в затвора, се обадих на дилъра си на коли. И той ми каза: "Имам един приятел, на когото дължа пари". Обясни ми, че ще си продаде колите и след това ще си купи малко животни. Коне, или нещо такова. Казах му: "Така ли? А може ли и аз? Искам и аз да си продам колите и да взема коне, може ли?" А той продължи: "Да, няма проблем, има и други животни, тигри, лъвове…", "Чакай, чакай, тигри, сериозно?". И веднага ме свърза с човека и си взех тигри", разказа Тайсън.

Наскоро се навършиха 30 години от шокиращата първа загуба на великия боксьор на ринга. Видео и подробности от поражението на Майк Тайсън вижте тук. Миналата година пък Железния Майк се прочу с друго свое изказване, в което заяви, че "пуши трева 40 000 долара месечно" (подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички