Специалния с уникален жест към бивш играч на Челси


Специалния с уникален жест към бивш играч на Челси
Снимка: Getty images/Gulliver

5306 0

Бившият нападател на Челси и настоящ на Волфсбург Андре Шюрле е получил страхотна изненада от Жозе Моуриньо, който му е пратил съобщение, че ще получи златен медал за титлата, която Челси спечели през този сезон.

Немският национал игра за лондончани до януари, когато премина отново в Бундеслигата основно заради липсата на игрово време. Специалния обаче не е забравил за приноса на Андре и му е пратил съобщение, информирайки го че трябва да си вземе медала.

"Жозе ми изпрати SMS, за да ми каже, че ще получа медал и ме помоли да отида за последния двубой. Това беше нещо страхотно. Много се радвам за момчетата, играха много силно през втората половина. И за мен е страхотен момент, но момчетата направиха това възможно", коментира щастливият Шюрле, който обясни и причините зад напускането си. 

"Имахме силно Световно първенство, а освен това почнах добре и в шампионата. После обаче дойде момент, в който тялото ми просто беше изморено. Исках да се върна в Бундеслигата, защото исках отново да играя по-често и да почувствам отбора. Обичам Чели и не съм разочарован, защото това беше невероятен момент от живота ми.

Ако имате тази възможност, отидете в Челси", заяви за финал Шюрле.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички