Бивш играч на ЦСКА живее кошмар в Турция и се страхува за живота си


Бивш играч на ЦСКА живее кошмар в Турция и се страхува за живота си
Снимка: Getty Images/Guliver

3318 0

Разтърсваща история за положението си в Турция и Гиресунспор разказа бившият футболист на ЦСКА Юнус Санкаре. Той разкри, че преживява някакъв необясним за него тормоз от страна на ръководството и че се страхува за физическата си цялост.

Санкаре разказа пред "L'Equipe", че не знае от какво е предизвикано жестокото отношение към него от ръководството на клуба, за който е изиграл само един мач. "Чувствам, че климатът е враждебен. Наистина се притеснявам за моята безопасност", каза той. Футболистът споделя, че отива в тренировъчния център, където е персона нон грата, със "страх в стомаха".

32-годишният французин признава, че е получил заплаха от президента на своя клуб. Преди няколко дни той му е казал: "Задържах феновете от доста време. Оттук нататък, ако нещо Ви се случи, това вече няма да е мой проблем". Преди това спортният директор го е помолил да върне ключовете от апартамента, който обитава, и от колата, която кара. Когато не ги получава, директорът прекъсва електрическото захранване в апартамента. Сега Санкаре мизерства и си зарежда телефона в колата, защото няма ток.

Адвокатът на футболиста Ме Саид Харир го е посъветвал да не остава никога сам и да стои на обществени места. Бившият халф на ЦСКА разкрива още, че след единствения му мач за Гиресунспор е бил глобен без обяснение. "От един момент започнаха да ме глобяват за всичко, без да ми дават обяснение", посочва французинът, а агентът му споменава за глоба, която съответства на цялата му месечна заплата. От ЦСКА Санкаре беше продаден на Панатинайкос, но там феновете не бяха очаровани от него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички