Акрапович наказва провинилия се Санкаре, няма да играе срещу Левски


Акрапович наказва провинилия се Санкаре, няма да играе срещу Левски
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1681 0

Юнус Санкаре ще пропусне мача с Левски, макар и да поднесе извинение на Бруно Акрапович и съотборниците си за поредното нацупване. Той е един от най-скъпоплатените играчи в отбора, но на „Армията“ смятат да се справят с ината на футболиста, твърди „Мач Телеграф“.

Санкцията ще е възпитателна, след като той за пореден път показа рогата си и не поздрави умишлено треньора си след смяната срещу Ботев Враца. Акрапович заяви след срещата, че това неуважение не е към него, а към институцията ЦСКА и много бързо може да го излекува. Затова се очаква Бруно да пропусне името му в групата за мача.

Възможно е атакуващият халф с корени от Сенегал да е загубил вече интерес към представянето си с червената фланелка след края на участието в Лига Европа. Евромачовете са притегателна сила за футболистите, които са дошли у нас от добрите първенства на Стария континент, а битките от Първа лига не им се виждат особено привлекателни.

В Борисовата градина се надяват, че Санкаре ще успее да изчисти главата си и разбере, че няма право на подобни жестове през пролетта, когато предстои битка за титлата. Все пак, липсата му няма да се отрази срещу „сините“, защото може да бъде заменен в схемата на Акрапович от Енрике Рафаел или Георги Йомов.

А вече се появи информация, че ЦСКА е договорил първи входящ трансфер за зимата-ето подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички