Проблемът не е в доклада, г-н Колев!


Проблемът не е в доклада, г-н Колев!
Снимка: LAP.BG

2622 0

Павел Колев има проблем, но той не е свързан с оповестения лично от него доклад!

Дълги години в Левски се случваха безобразие след безобразие. Вероятно и сега продължават да се случват! То не бяха полемики около "новия стадион на Левски" при Иво Тонев, то не бяха полемики около "новия Левски на Спас Русев", то не бяха "нови начала при Наско Сираков", то не бяха и в същото време бяха чудеса...

И сега, след като Левски за пръв път от десетилетия насам се намира във втората половина на таблицата в Първа лига, Павел Колев, изпълнителният директор на клуба, реши, че трябва да отговори троснато и високомерно на всички, които се интересуват от случващото се в "синия" отбор, а те хич не са малко...

"Намирам разпространяването (на доклада - бел.ред.) за проява на лош вкус..." - побърза да коментира изпадналият в неудобна ситуация Колев.

Окей. Фенове на Левски проявиха лош вкус, публикувайки доклад, който лично изпълнителният директор на "сините" е предал на Васил Божков. Окей, те са виновни, че направиха обществено достояние Истината. Окей, тяхна е вината, че направиха публично достояние онова, което открито се шушукаше в Сектор В и Сектор А!

НО, феновете на Левски ли са виновни, че парите около Герена се раздават "на калпак", и то при все, че в последните безброй години се натякваше, че "зелените хартийки" липсват и многократно "синя България" беше призовавана да дарява средства, за да осигури съществуването на клуба, който носи името на Апостола на Свободата?

Окей, но да не би именно същите тези хора да не подсигуриха "живуркането" на "Отбора на народа"? Те нямат ли право да знаят за какво и срещу каква "печалба" предоставят своите левчета, че да може Левски да е на 8-мо място в момента!?

Не и според Павел Колев, който без свян заяви: 

"... Призовавам да се фокусирате върху настоящето и бъдещето на любимия отбор."

Феновете са фокусирани, г-н Колев - така са се фокусирали, че вече едно цяло десетилетие привържениците на Левски се осланят на стари лаври, тъй като нови такива ПРОСТО НЯМА!

Така са се фокусирали, че чак събраха близо 5 милиона лева, за да може Левски да съществува под формата, която им предоставяте в момента... 

И да! Феновете ще продължат да бъдат фокусирани! Защото, за разлика от Вас, те са цял живот част от "синята идея", и тях не ги очакват високи постове в Европейската футболна централа!

Феновете се готвят за още дълги години кретане сред новаците в Първа лига, ако продължат да следват Вашето верую... , то не е изцяло Ваше, то е на всички, които решиха, че Левски е трамплин. Но не забравяйте, че трамплинът реагира спрямо натоварването, приложено върху него... 

Ответният тласък няма да Ви хареса! Особено след като батутът се "набира" вече години наред...

Междувременно, един датски рефер разказа какво е усещането да бъдеш съдия на мач на Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички